wall of fame

ereplaats voor…

Ju-Ki wall of fame

Je eigen gepersonalieerde Rosie

Heb jij een Ju-Ki training of Rots en Water training bij Ju-Ki gevolgd en ben je trots op wat jij bereikt hebt? Voel je je weerbaarder en wil je dat laten zien? Na de training krijg je je eigen gepersonaliseerde ‘Rosie the Riveter’ look a like mee naar huis. Je hebt dan een krachtige herinnering aan wat je bereikt hebt en waar je met regelmaat op terug kunt blikken, bijvoorbeeld als je weer in je oude valkuil loopt of gewoon, om weer even een glimlach op je gezicht te toveren.

Ben jij trots op wat je bereikt hebt en wil je het ook delen met anderen. Laat jouw Rosie dan op de Ju-Ki Wall of fame plaatsen.

Rosie the Riveter

Rosie the Riveter

Rosie the Riveter is een Amerikaans symbool voor de Amerikaanse vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in de fabrieken werkten, ter vervanging van de mannen die in het leger dienden. Rosie the Riveter staat symbool voor het feminisme en de economische kracht van vrouwen.

In mijn zoektocht naar krachtige vrouwen kwam Rosie op mijn pad. Behalve dat ik het een prachtige plaat vind, is Rosie voor mij het symbool van een krachtig persoon geworden. Omdat ik zowel jongeren, vrouwen, mannen, ouders en ouderen in mijn trainingen in hun kracht zet, is het idee ontstaan om Rosie daarom een gepersonaliseerde vorm te geven.

Als jij de mouwen op hebt gestroopt om aan jezelf te werken, dan mag je daar trots op zijn en verdiend dat een plek op de Ju-Ki Wall of fame. 

{

“Als jij de mouwen op hebt gestroopt om aan jezelf te werken, dan mag je daar trots op zijn en verdient dat een plek op de
Ju-Ki Wall of fame.”

Ju-Ki wall of fame

Rosie the Riveter
Rosie the Riveter
Rosie the Riveter

De trainingen worden gegeven in
Trainingscentrum Michi
Staddijk 41, Nijmegen

tineke@ju-ki.nl

06-45624488

facebook

youtube

instagram

linkedIn

KvK nr: 75573911

IBAN: NL85 SNSB 0785 7201 62

KvK nr: 75573911

IBAN: NL85 SNSB 0785 7201 62

Share This

Deel deze pagina

Vindt je dit een interessante pagina, deel het dan met je vrienden.